SuperHelse og ditt personvern

Vi samler bare inn navn og e-postadresser fra brukere som ønsker å bli oppdatert om hva som er nytt på dette nettstedet. Alle som abonnerer på denne informasjonen, kan stoppe abonnementet når som helst.

Slik informasjon, altså navn og epostadresser, kan også bli samlet inn i forbindelse med konkurranser spørreundersøkelser eller rett og slett for å svare på henvendelser.

Hvis vi en sjelden gang ber om mer – for eksempel telefonnummer og postadresse – skyldes dette som regel at vi vil sende en premie som er vunnet eller et produkt som er kjøpt.

Vi har tatt i bruk flere virkemidler som beskytter denne informasjonen mot uautorisert tilgang. Vi vil aldri gi bort, selge, bytte bort, låne ut eller leie ut informasjon som indentifiserer brukerne, til andre personer eller organisasjoner.

Men …

Punktet over gjelder ikke tredjepart som hjelper oss i arbeidet med dette nettstedet, og som i tillegg kan garantere full diskresjon og konfidensialitet.

Det kan også hende at vi vil dele slik informasjon når hensikten er å overholde loven eller å sørge for å beskytte våre og andres rettigheter, eiendom og sikkerhet.

Hvis du besøker dette nettstedet, uten å gi fra deg informasjonen vi nevner over, forblir du helt anonym. Sagt på en annen måte: Vi har ikke peiling på hvem du er før du eventuelt bestemmer deg for å fortelle oss det.

Bruker dette nettstedet informasjonskapsler?

Ja, det gjør det. Slike informasjonskapsler er små datafiler som nettsteder plasserer på datamaskinen, nettbrettet eller telefonen din. Kapslene sørger blant annet for at nettstedene gjenkjenner både nettleseren din og enheten du bruker.

Obs! Disse informasjonskapslene vil på ingen måte kunne avsløre hvem du er! (Du kan lese mer om informasjonskapsler her.)

Hva brukes informasjonskapslene til?

Kapslene forteller oss om hvordan du bruker dette nettstedet. De forteller blant annet hvilke sider du besøker og hvor lenge besøket ditt varer. De forteller også om du besøker nettstedet flere ganger.

Denne informasjonen kan vi bruke til å forbedre nettstedet og din opplevelse av det.

Tredjepart

Vi kan også komme til å hente inn hjelp fra andre. Disse kan hjelpe oss til å forstå din bruk av dette nettstedet enda bedre. Men husk på at informasjonen fra kapslene er anonyme fra starten av – ingen vil noensinne kunne avsløre hvem du er basert på denne informasjonen.

Google Analytics og DoubleClick informasjonskapsler/Annonser

Vi bruker Google Analytics, en tjeneste fra Google Inc. Tjenesten benytter også informasjonskapsler, som hjelper Google med å analysere hvordan du og andre brukere, bruker dette nettstedet.

VIKTIG: Ikke noe i denne informasjonen vil gjøre det mulig for oss å identifisere deg.

Informasjonen fra kapslene (som inkluderer hver brukers IP-adresse) lagres på Googles servere. Google bruker informasjonen for å evaluere brukernes aktivitet, til å lage rapporter (som blant annet er tilgjengelig for oss) og til å tilby andre tjenester innenfor bruk av internettet. Kapslene gjør det også mulig å vise annonser basert på brukernes besøk på dette og andre nettsteder.

Google kan også overføre denne informasjonen til tredjepart hvis en eller flere lover tilsier at de skal gjøre det. Tredjepart kan også få tilgang til informasjonen hvis den håndterer slik type informasjon på vegne av Google.

Du, som bruker, kan hindre bruken av informasjonskapsler, blant annet ved å installere Googles egen utvidelse for nettlesere. Du finner den på denne siden.

Dette nettstedet bruker disse funksjonene:

  • Google Display Network Impression Reporting – DoubleClick Campaign Manager integration

Du kan lese mer om Googles praksis og hva du kan gjøre for å velge bort deres informasjonskapsler på denne siden: Personvern og vilkår.

Lenker til andre

På dette nettstedet finner du lenker til andre nettsteder og tjenester. Hver enkelt av disse har sine egne retningslinjer for personvern. Vi kan ikke og vil ikke ta noe som helst ansvar for innholdet eller aktivitetene på disse nettstedene.

Endringer i erklæringen

Hvis vi endrer noe i personvernerklæringen, vil endringene bli publisert på denne siden, sammen med datoen og årstallet for endringene.

Denne erklæringen ble sist endret i april 2019.

Mere informasjon om personvern

Du kan lese mer om ditt personvern hos Datatilsynet.

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.